ДХСС: ПОД ХИТНО УВЕСТИ ХЕМИЈСКУ КАСТРАЦИЈУ !!!

Као једина странка која се већ деценију у назад залаже за увођење обавезне хемијске кастрације као обавезне мере безбедности, Демохришћанска странка Србије најоштрије осуђује монструозни чин силоватеља из Смедеревске Паланке.
Оваква мера безбедности предвиђена је у неким европским земљама и као таква имлементирана у њихова кривична законодавства и што је најбитније ефиксано се спроводи у пракси.
Подсећања ради Владан Батић је први политачар у Србији који је предложио увођење обавезне хемијске кастрације, Демохришћанска странка Србије  већ је годинама једина у предлагању исте,  а садашња председница Демохришћанске странке Србије  Олгица Батић је у парламенту  више пута покретала питање хемијске кастрације али и поднела Предлог за измене и допуне Кривичног законика чиме би се максимално повећале казне за сва кривична дела против полне слободе.

Београд 28.02.2014.                                                                                                               ИНФОРМАТИВНА СЛУЖБА

ДЕМОХРИШЋАНСКЕ СТРАНКЕ СРБИЈЕ

Медија центар Категорије Саопштења ДХСС: ПОД ХИТНО УВЕСТИ ХЕМИЈСКУ КАСТРАЦИЈУ !!!