Председница

ОЛГИЦА В. БАТИЋОЛГИЦА В. БАТИЋ

Рођена 07. децембра 1981. године у Београду.

Основну и средњу школу завршила у Обреновцу, гимназију у Београду, где је дипломирала на Правном факултету Универзитета у Београду.

Након завршених студија прикључила се адвокатском тиму Демохришћанске странке Србије, који је водио др Владан Батић, оснивач и тадашњи председник ДХСС. Заступник је породице убијених гардиста на Топчидеру 05.октобра 2004. године.

На Скупштини Демохришћанске странке Србије одржаној 03.септембра 2011. године, изабрана је за председницу Демохришћанске странке Србије.

Посланица у републичком парламенту.

 

Професионална биографија

Адвокат по породичној традицији. Током адвокатске  каријере учестовала је у великом  броју судских процеса који су заокупили пажњу јавности, где се истакла вештинама у вођењу и менаџменту тзв. „big case“ предмета.

Искуство које је стицала и у раду са својим оцем др Владаном Батићем пронашло је своје место у судницама широм земље где је се настављајући породичну традицију доказала као адвокат способна да и у најделикатнијим процесима превовремено реагујући, брзо изнађе најповољније решење по клијента. 

Током своје адвокатске каријере показала се као изванредно решење у оним процесима у којима је потребно посвећеним ангажманом произвести неопходан процесни ефекат. 

Од ангажовања на предметима из области крвних деликата, до заступања највећих фирми у Србији, преко пружања помоћи грађанима у различитим областима, до данас, наставља да чува и гради традицију бележећии  успехе у свом професионалном адвокатском раду.

Врстан познавалац кривичног права, са посебним интересовањем за грађанско и привредно право.

Facebook линкови

https://www.facebook.com/kancelarija.batic?fref=ts

https://www.facebook.com/pages/Olgica-V-Batic/511204348910951?ref=hl


Организација

Контакт

Адреса: Теразије 14, Београд 11000
Ел.пошта: info@dhss.rs
Телефон: +381 (11) 3620 407, 3620 411
Факс: +381 (11) 3620 297